Waar het ongemakkelijk wordt.

Onbegrensd gaat over mensen, die bereid zijn om daar te gaan, waar het ongemakkelijk wordt.

Die grenzen van hun comfortzone opzoeken, vanuit een diep verlangen om te groeien, te ontdekken, te vernieuwen. Die telkens op nieuw voor uitdaging gaan, voorbij de horizon willen kijken.

Mensen die, door wie ze zijn en hoe ze in het leven staan, inspireren en tegelijk uitdagen. Bij wie het niet altijd 'comfortabel' is om te zijn, omdat ze in hun eerlijkheid durven confronteren. Omdat ze radicaal hun eigen weg durven gaan.

Het zijn deze mensen die de tegenstem geven, die tot vernieuwing leidt. Een stem die niet overal even welkom wordt geheten.

Het zijn deze mensen die leiding nemen, en tonen dat er andere wegen zijn, nieuwe paden banen waarop de mensen rondom hen veilig kunnen wandelen.

Het zijn deze mensen die gewaardeerd worden omwille van de frisse dynamieken die ze kunnen brengen in een organisatie, maar die tegelijk bedreigend kunnen zijn voor de gevestigde orde, of te ver vooruitlopen en de verbinding verliezen, wat weer tot de nodige frustratries kan leiden.

Onbegrensd wil deze kwaliteit, van het avontuurlijke, het grens-opzoekende en grens-verleggende in mensen eren, en hier tegelijk een levend voorbeeld van zijn.

Vorige
Vorige

Een filosofisch stukje over zingeving en Onbegrensd denken.