Over de ‘Walvisch’

Op 5 februari 2023 werd Onbegrensd, naar analogie met een nieuw schip dat van de helling loopt, symbolisch gedoopt en te water gelaten aan de oever van het Albertkanaal in Wijnegem.

Dat water en schepen een essentieel onderdeel zouden worden van Onbegrensd was toen al overduidelijk.

De zee en de rivier leveren ons de metaforen voor onze ontdekkingsreis doorheen het leven, en voor de Onbegrensde nieuwsgierigheid die zo typerend was voor alle deelnemers die toen aanwezig waren.

Inmiddels is de metafoor van de ontdekkingsreis ook concreet geworden, en niet langer enkel een symbool: Onbegrensd heeft een vlaggenschip gevonden in het historische botterjacht 'Walvisch'.

Met dit schip gaan we letterlijk de missie van Onbegrensd aan: onderzoeken en ontdekken, en buiten-gewone mensen op een buiten-gewone en inspirerende manier met elkaar in verbinding brengen

Wil je graag eens meevaren, het water ervaren, en in contact komen met andere Onbegrensde geesten? --> schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang Onbegrensd nieuws, inspiraties, de vaarplanning en info over komende eventen rechtstreeks in je mailbox

Vorige
Vorige

Over het waarom van het Water

Volgende
Volgende

Waarom mannenwerk?